Velkommen til Tølløse dækcenter – vi leverer dækskifte og service i højeste kvalitet

First Stop er et europæisk netværk af specialiserede dækforhandlere med mere end 16 års professionel erfaring. Vi råder aktuelt over 2.000 servicecentre i 25 lande over hele Europa. Vores ambition er, at levere dæk og service i højeste kvalitet til vores mange kunder i Tølløse, og på Midtsjælland. Vi sætter kunden først, og sørger for, at vores kunder altid kører herfra med et smil på læben.

Book tid online

Book telefonisk

Tølløse dækcenter er specialister indenfor dæk sikkerhed

Det er ufattelig vigtigt som bil ejer, at sikkerheden er i orden på din bil. En af de ting du selv kan gøre for, at sikre sikkerheden er høj nok er, at du kan sørge for at dine dæk er af høj kvalitet. Hos Tølløse dækcenter på Midtsjælland, samarbejder vi med de største dækproducenter for, at sikre at dine dæk lever op til de højeste standarder. Vi har dæk i alle pris klasser og vi er sikre på, at vi kan finde et dæk der passer til dine behov.

Hos Tølløse dækcenter har vores medarbejdere fokus på kunden

Vi forstår at uden jer, så var vi her ikke. Vi har derfor et mål om, at give vores kunder den bedst mulige service, og levere de bedste kvalitets produkter. Det er vigtigt for os, at guide jer til at lave det rigtige valg når der skal foretages køb af nye dæk.

Er du interesseret i nogle af vores services? Hos Tølløse dækcenter kan vi hjælpe dig med det meste inden for service til bilen. Blandt andet dækskifte, afbalancering af dine dæk eller køb af nye alufælge. Desuden kan vi servicere alle dæktyper, lige fra landbrugsdæk til motorcykeldæk. Hvis du bor i København, har du også mulighed for at besøge vores afdelinger i Brøndby eller Køge.

Du er altid velkommen til at kontakte os