Attraktive vinterdæk priser i høj kvalitet

Når temperaturen begynder at falde sidst på året, er det vigtigt at du får skiftet dine sommerdæk ud med vinterdæk. Hos First Stop i Køge sørger vi for at gøre din bil klar med vinterdæk, så den er robust og stærk i på glatte veje og i snedækket terræn. Hør mere om vores vinterdæk priser her.

Gør din bil klar til vinter

Vi forhandler et bredt udvalg af vinterdæk til ethvert behov – og til konkurrencedygtige priser. Udvalget omfatter blandt andet Michelin, Goodyear, Bridgestone, Vredestein og Pirelli. Du finder både dyre og billige dæk, men fælles for dem er god kvalitet og garanteret sikkerhed til en attraktiv pris. Din biltype er afgørende for, hvilket vinterdæk du skal have. Men din kørestil og kørevaner er også vigtige i forhold til at afgøre, hvilke dæk du der passer til dig og din bil. Vi hjælper dig med at finde de rette vinterdæk, som er skræddersyet til din bil og dine behov. Hør mere om, hvilke vinterdæk priser vi kan tilbyde dig her.

Book tid online

Book telefonisk

Skriv til os

Stort udvalg af vinterdæk

I år har vi blandt andet fornøjelsen af at kunne præsentere kvalitetsdæk fra førende producenter. Fra Bridgestone har vi det nye LM005 vinterdæk og fra Michelin kan vi tilbyde Alpin6 dækket. Begge er fantastiske dæk, og vi har selvfølgelig nogle af markedets bedste priser på vinterdæk – altid med ALL INCLUSIVE. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Læs om krav til vinterdæk her. 

Spar plads med vores dækhotel

Når du ikke bruger dine vinterdæk i de varmere måneder, kan du få dem opbevaret på vores dækhotel til en god pris. På den måde undgår du at bruge plads på opbevaring, og sikrer dig samtidig, at dine dæk er i gode hænder under gode forhold, så de kan holde så længe som muligt. Se mere om vores dækhotel her.

Du er altid velkommen til at kontakte os