Velkommen til Køges bedste dækcenter – vi skifter dine dæk og laver service på din bil.

First Stop er et europæisk netværk af specialiserede dækforhandlere med mere end 16 års professionel erfaring. Vi råder aktuelt over 2.000 servicecentre i 25 lande over hele Europa. Vores dækcenter ligger i Køge på midtsjælland. Vi bruger kun uddannet personale, og fører dæk fra de mest anerkendte og vel testede dæk mærker. Vi har altid gode priser på Bridgestone, Dayton og Firestone dæk – så giv os et ring på tlf. 31 18 46 86 og få et godt tilbud.

Book tid online

Book telefonisk

De rigtige dæk er vigtig for din families sikkerhed

Da dine dæk, er den eneste kontaktflade mellem dig, og vejen er det vigtigt, at du vælger dæk af høj kvalitet. Hos First Stop Køge, har vi rigtig gode priser, på kendte mærker som Bridgestone, Dayton og Firestone. Det betyder, at når du handler hos Køge dækcenter, så kan du være sikker på, at det er god dæk kvalitet du modtager.

Hos Køge dækcenter, har vi kunden i fokus

Vi ved godt hos Køge dækcenter, at vi ikke ville være her, uden alle vores fantastiske kunder. Derfor er det også utrolig vigtigt for os, at vores kunder føler, at de får en god behandling, og fantastisk service. Alle på teamet er faguddannede specialister, indenfor hver deres felt.

Er du interesseret i nogle af vores services? Hos Køge dækcenter, kan vi hjælpe dig med det meste inden for service til bilen. Blandt andet dækskifte, afbalancering af dine dæk eller køb af nye alufælge. Desuden kan vi servicere alle dæktyper, lige fra landbrugsdæk til motorcykeldæk.

Du er altid velkommen til at kontakte os