SOMMERDÆK TIL ETHVERT BEHOV

Hos First Stop, har vi det perfekte dæk til alle årstider – det gælder både sommerdæk, som vi forhandler, men også vinterdæk. Vi tilbyder dæk fra nogle af de bedste producenter på markedet, herunder Bridgestone, Vredestein, Michelin, Goodyear og Pirelli. Du kan altså finde det perfekte dæk til dine behov – Vi har kvalitetsdæk i alle prisklasser.

Husk at få skiftet dine sommerdæk inden at det er for sent

Det er meget vigtigt for din sikkerhed, at du skifter fra sommerdæk til vinterdæk, når det begynder at blive koldt sidst på året. Det øger også din køreglæde, at skifte tilbage til sommerdæk, når det igen bliver varmere. Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige dæk til din bil, skifter dem og hjælper dig med et overblik over, hvornår dine dæk igen skal skiftes.

Book tid online

Book telefonisk

Skriv til os

Opbevaring af dine dæk

Hos First Stop, tilbyder vi et dækhotel som du kan bruge til de dæk du ikke bruger – for eksempel opbevarer vi mange vinterdæk i de varme måneder, så vores kunder ikke skal have deres dæk liggende hele året. Når vi har skiftet dine dæk, så kan vi beholde dine gamle dæk i sikre omgivelser, så du kan hente dem igen, når det begynder at blive koldere eller varmere. Du kan læse mere om vores dækhotel her.

Du er altid velkommen til at kontakte os