Project Description

Billig dækskifte i Køge

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og dine dæk skal skiftes. Vær godt klædt på til våde og glatte veje med billig dækskifte fra First Stop Køge Dækcenter. Det er vigtigt, at sikkerheden er i top når vejrforholdene ændrer sig. Har du husket at skifte til vinterdæk? – kør vinteren i møde med fuld kontrol og sikkerhed med et billig dækskifte fra Vordingborg.

Altid god montering af dæk pris

Hvis dine dæk er nedslidte eller gamle, er det tid til at få monteret nye dæk på dine fælge. Vi hjælper dig med montering af dæk til en skarp pris. For First Stop Køge Dækcenter er det vigtigt, at du på én gang får en korrekt montering af dine dæk, og at du får et billig dækskifte i Køge. Kontakt os i dag og hør mere om pris på dækskifte i Køge og montering af dæk pris.

Få et billig dækskifte i Køge og øg din bils styreegenskaber

Sommerdæk og vinterdæk er udviklet med helt specifikke formål. Begge dæk bremser fint op på tør vej, men under udfordrende vejrforhold er historien en helt anden. Vinterdækket er produceret med en anden gummiblanding end sommerdækket. Vinterdækket er derfor blødere og mere smidigt. Dette sikrer et bedre greb på vejens overflade i sne og slud, og det medfører stabilitet og bedre styreegenskaber. Det kan derfor betale sig at få udført et billig dækskifte i Vordingborg.

Sommerdækket er ligeledes mere sikkert at køre med, når vejene har en højere temperatur, og når der ligger vand på vejen. Derfor er det også vigtigt at få udskiftet til sommerdæk. Hos First Stop Vordingborg leverer vi billig dækskifte i Vordingborg ved alle typer af dæk i høj kvalitet.

Book din tid i dag

First stop Vordingborg værksted

Hjulskift

Hjulskifte

Fra kr.400
  • for 4 hjul

Afbalancering

Fra kr.400
  • for 4 hjul

Hjulskift & afbalancering

Fra kr.550
  • for 4 hjul

Dækskifte v/egne medbragte dæk

Dækskifte af løse dæk

kr.750
  • for 4 dæk (13-15")

Dækskifte af løse dæk

kr.1000
  • for 4 dæk (16-18")

Dækskifte af løse dæk

kr.1295
  • for 4 dæk (19"+)

Prisen er for hvis du medbringer dine egne dæk der skal monteres. Bemærk der tages forbehold for specielfælge, hvor prisen aftales på forhånd. Prisen inkluderer også afbalancering af dine medbragte dæk