KVALITETSDÆK TIL BILLIGE PRISER

Er det ved at være tid til, at du skal have skiftet dine dæk? Hos First Stop forhandler vi kvalitetsdæk i en række af de kendte mærker, herunder Bridgestone, Vredestein, Michelin, Goodyear og Pirelli. Hos os finder du både kvalitetsdæk i den dyre ende og robuste billige dæk fra eksempelvis Dayton.

Fælles for vores dæk er, at de giver garanti for sikker såvel som komfortabel kørsel. Vi tilbyder kompetent vejledning med afsæt i mange års erfaring, så du vælger de helt rigtige dæk til din bil.

Book tid online

Book telefonisk

Skriv til os

Få de rette dæk og undgå risiko på vejene

Det fremgår af din bils instruktionsbog, hvilke dæk, der passer til bilen. Er dine dæk gamle og slidte, risikerer du, at det går ud over bilens ydeevne og bremselængde. Det betyder forringet sikkerhed på vejene. Dertil kommer, at bilen bruger mere brændstof og dermed øger CO2-forbruget, når dækkene ikke er i top.

Hos First Stop har vi mange års erfaring med at rådgive og vejlede inden for dæk og fælge. Vi hjælper dig med at finde den dæktype, der passer til din biltype, din kørestil og dine kørebehov.

Som en særlig service skifter vi lastvognsdæk – ude på vejene. Det er med andre ord en nødservice, hvis det går galt her og nu.

Har du behov for afbalancering af dæk eller et billigt dækskifte? Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os