VELKOMMEN TIL SYDSJÆLLANDS BEDSTE DÆKCENTER

First Stop er et europæisk netværk af specialiserede dækforhandlere med mere end 16 års professionel erfaring. Vi råder aktuelt over 2.000 servicecentre i 25 lande over hele Europa. Drivkraften bag vores imponerende vækst har altid været ambitionen om at tilbyde kunderne den bedste service, de bedste produkter samt den bedste rådgivning om dæk og motorkøretøjer. Så hvis det handler om dæk, bør First Stop være dit førstevalg!

Book tid online

Book telefonisk

Skriv til os

First Stop-specialisten – dit førstevalg inden for sikkerhed

Dækkene er din eneste kontaktflade mellem dig og vejen. For at sikre din egen og din families sikkerhed sørger vi for, at du altid har de rigtige dæk monteret og klar til enhver situation i trafikken. Vi tilbyder et komplet udvalg af dæk fra alle førende producenter og i alle prisklasser, så du altid kan vælge den løsning, der passer til dit behov.

Medarbejdere med kunden i fokus

Alle på vores team gør en ekstra indsats for vores kunder. Uden Jer var vi her ikke. Alle på teamet er faguddannede specialister indenfor hver deres felt. Kom endelig forbi værkstedet hvis uheldet skulle være ude.

Vi er altid klar til at rådgive om alt omkring dæk, fælge, bremsetjek, olieskift, siping til både biler, lastvogne, campingvogne… ja sågar til Gocarts.

Er du interesseret i at læse om vores services? First Stop Vordingborg tilbyder alle services i forbindelse med dæk og dækskifte. Har du f.eks. behov for et billigt dækskifte, eller afbalancering af dine dæk? Eller skal du købe Alufælge? Vi kan servicere alle dæktyper, lige fra landbrugsdæk til motorcykeldæk. Kontakt os allerede i dag.

Du er altid velkommen til at kontakte os